
1. Do miski, wrzuć przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno pokrojoną natkę pietruszki lub koperku i wymieszaj z majonezem.

2. Jajka ugotuj na twardo,obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Z puszki z rybą odlej sos, wyłóż na talerz i rozgnieć widelcem. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

3. Pierwszy placek tortilli, posmaruj 1/3 sosu majonezowego i ułóż równomiernie na całej powierzchni rybę.

4. Przykryj drugim plackiem, posmaruj sosem majonezowym i ułóż na całej powierzchni starte jajka.

5. Przykryj trzecim plackiem, posmaruj resztą sosu i ułóż na całej powierzchni starty ser.

6. Całość, zawiń ciasno w rulon i owiń w folię spożywczą. Wstaw do lodówki na 3-4 godziny. Gotowe!
